Workshop The Desire Map

Ben jij toe aan een verandering in je leven, werk of bedrijf? En wil je plannen maken die passen bij waar jij werkelijk naar verlangt? Vraag je je wel eens af hoe jij je écht wilt voelen?

Over je leven, je werk, je bedrijf, je relaties, je ontwikkeling, jezelf?

Blij, tevreden, gelukkig?


 
 

Voel jij je zoals je je wilt voelen? En doe je wat je wilt doen? Of heb je het idee dat het beter kan, maar weet je niet goed hoe? Weet je niet waar je echt graag heen wilt met je leven, met je werk of bedrijf. En is het daarom soms lastig om keuzes te maken, doelen te stellen die bij jou passen of je eigen weg te volgen?

 

Weten hoe je je eigenlijk wilt voelen is de krachtigste vorm van helderheid die je kunt scheppen. Danielle LaPorte

 

Het lijkt zo eenvoudig, niet? Je leven en je werk moeten goed voelen! Maar voor velen is dat helemaal niet altijd zo. Soms zijn we vooral bezig met wat anderen vinden dat we moeten doen. We proberen te voldoen aan andermans verwachtingen van de geweldige ouder, behulpzame collega, betrokken partner, succesvolle ondernemer etc. En vergeten daarbij onszelf.

 

 DMlogovoorwebsite

 

 

De bestseller The Desire Map van Danielle LaPorte heeft mij enorm geholpen om helder te krijgen wat ík wil. Om erachter te komen wat ik belangrijk vind in mijn (werk)leven en waarom. Om te ontdekken hoe ik me het allerliefste wil voelen en hoe ik mijn keuzes daarop af kan stemmen. En welke woorden daarbij passen. Weten waar je oprecht naar verlangt is een belangrijke stap op weg naar het vinden en leven van je missie. Daarom was ik meteen enthousiast om een officiële Desire Map-workshopleider te worden.

 

 

Hiermee kan ik al die mensen helpen die:

 • Niet gelukkig (meer) zijn met hun leven, werk of manier van ondernemen. 
 • Er over denken aan de slag te gaan met een eigen plan, maar niet precies weten wat en hoe.
 • Niet kunnen kiezen uit alle ideeën die ze hebben.
 • Willen ondernemen op een manier die bij ze past, maar nog niet ontdekt hebben wat dat dan is.
 • Verlangen naar wezenlijke verandering, maar geen concrete stappen zetten.

 

Tijdens de workshop de Desire Map ga jij ontdekken wat jouw kernverlangens zijn en hoe je die voortaan als leidraad kunt gebruiken bij de plannen en keuzes die je maakt. En je vindt antwoord op de vraag wat jij kunt doen om je geweldig te voelen. Niet af en toe, maar elke dag.

 

 

Het is fantastisch om dieper te duiken in je eigen verlangens. Er zit een mooie opbouw in de workshop.  Karianne gebruikt het programma van Danielle de La Porte maar voegt daar naar eigen inzicht en ervaring oefeningen aan toe. Het waren juist die oefeningen die het beste werkte! Verder voelt Karianne goed aan wat je nodig hebt. Ze kan je enorm helpen je verlangens  concreet te maken, waardoor het heel helder wordt. (Sacha Kramer, Amsterdam)

 

 

Aan het eind van de workshop:

 • Weet je wat jij echt belangrijk vindt in je leven en hoe jij je graag wilt voelen.
 • Kun je op basis daarvan keuzes maken die goed zijn voor jou.
 • Weet je waarover je tevreden bent op het gebied van je levensstijl, leefomstandigheden, carrière, persoonlijke ontwikkeling, lichaam en fitheid, relaties en jezelf.
 • Weet je waarin je wilt groeien of veranderen omdat het niet (langer) werkt.
 • Voel je je gesterkt in je wensen en verlangens en heb je er vertrouwen in dat je ze zult realiseren.
 • Heb je jouw wijsheid gedeeld met anderen en van hen geleerd.
 • Weet je op welke manier jij jouw doelen wilt behalen.
 • Heb je betekenisvolle voornemens gemaakt en die gekoppeld aan dagelijkse plannen.

 

Ik heb bij Karianne de workshop de Desire Map gevolgd: een fijne dag, heel gezellig en vooral nuttig! Hier heb ik antwoord gevonden op de vraag wat ik kan doen om me geweldig te voelen in mijn werk, omgeving en relaties. Ik denk hier nog vaak aan terug, want het is een leidraad waar ik dagelijks gebruik van maak. Karianne is een enthousiaste trainster, weet wat ze doet en op de juiste momenten doorvraagt om tot een heldere conclusie te komen. Aanrader! (Gwen Teske, Amsterdam)

 

 

Praktische informatie

 

Programma: Tijdens deze workshop onderzoek je hoe jij je graag wilt voelen en wat voor jou echt belangrijk is bij het vormgeven van je leven en werk.

 

Datum: vrijdag 7 april van 9.30 - 16.30 uur en vrijdag 12 mei van 9.30 - 12.30. Inloop vanaf 9.15 uur.

 

Locatie: Workshopruimte van Firma Klaar voor de Start, Theophile de Bockstraat 3A, 1058 TV Amsterdam (goed bereikbaar met OV en voldoende mogelijkheid om betaald te parkeren). 

 

Inclusief: koffie, thee, lunch dag 1 & schrijfmaterialen

 

Prijs: € 275,- (inclusief BTW).

 

Overig: Aanmelden kan tot en met zondag 2 april. Er kunnen maximaal 8 deelnemers mee doen.

 

Voorwaarden: Je kunt de workshop kosteloos annuleren tot vier weken voor aanvang door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Daarna kun je iemand anders voor jou in de plaats sturen.

 aanmeldenenbetalen

 

Wil jij jouw dromen, plannen, wensen, doelen, voornemens en acties voortaan laten voortvloeien uit het antwoord op die ene vraag:

 

Hoe wil jij je voelen?

 

Wil je eerst meer weten over de workshop? Meld je dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan voor een telefonische intake. Die kost niets en is geheel vrijblijvend.

Werk jij liever individueel? De Desire Map workshop kan ook onderwerp zijn van een individueel programma. Mail me voor een vrijblijvende telefonische intake dan onderzoeken we samen of dat iets voor jou is.

Je kunt ook een Desire Map Inspiratiesessie boeken om de medewerkers van jouw organisatie of de deelnemers aan je event te inspireren en aan het denken te zetten over de vraag: Hoe wil jij je voelen?

 

Wil je meer weten over Daniëlle LaPorte, het boek kopen of het eerste hoofdstuk lezen?

Kijk dan eens op de site van de Nederlandse uitgever:

logo altamira zw tekst