Hoe kom ik beter uit de verf?

 

Op iedere werkvloer loopt er wel iemand rond die toevallig nèt uitblinkt als de baas kijkt. Of met een idee komt dat juichend ontvangen wordt in een vergadering, terwijl iemand anders hetzelfde bedoelde. Schijnbaar moeiteloos doorstroomt naar hogerop. De aardige collega die altijd precies op tijd binnen komt, als de leidinggevende er ook is. Irritant? Toeval? Of juist bewust?


Als organisatie heb je er baat bij als alle medewerkers goed uit de verf komen, als iedereen zichzelf vol vertrouwen durft te laten zien en er op die manier volop van alle aanwezige talenten wordt geprofiteerd. Maar hoe bereik je dat?

 

Tijdens de  training 'Hoe kom ik beter uit de verf' laten Karianne Schippers en Gwen Teske de deelnemers in vier dagdelen ervaren hoe ze de krachtigste versie van zichzelf kunnen worden. Ze leren hoe je je invloed vergroot en hoe je meer voor elkaar krijgt door vol vertrouwen en met flair te werken aan je doelen. Na afloop van de live training kunnen deelnemers nog kosteloos meedoen aan een online verdiepingsprogramma.Portret Karianne Schippers en Gwen Teske samen
Ook ontdekken ze waarom je niet alles moet geloven wat je denkt, dat je linkerhersenhelft soms een leugenaar is en beleven ze hoe het is als je alles kunt bereiken wat je zou willen. Niet alleen onze talenten en vaardigheden zorgen voor succes, er is nog iets wat sterk meetelt: je mindset. Dat je niet altijd hoeft te geloven wat je denkt, is voor velen makkelijker gezegd dan gedaan. Maar jij bent degene die jouw realiteit creëert en het mooie is dat je dat zelf kunt aanleren!

 

Deze training is bedoeld voor iedereen die:
  • Zich meer gezien en gehoord wil voelen, zonder zichzelf te verliezen
  • Soms wakker ligt van kritiek of onzeker is over nieuw gekregen verantwoordelijkheden
  • Zijn of haar ideeën meer voor het voetlicht wil brengen en beter uit de verf wil komen
  • Meer invloed wil uitoefenen, zonder in trucjes te vervallen
 
Enkele reacties van vorige deelnemers
  • Het is een goede training die echt effect heeft, je voelt je er beter door. Cijfer: 8+
  • 'Ik durf nee te zeggen en te doen! Ik heb de stappen gezet naar waar ik naartoe wil.' Cijfer: 11
  • 'Waardevolle training, goed om stil te staan bij je eigen ontwikkeling en rolpatronen' Cijfer: 8
  • Ik twijfel minder en de wetenschap dat ik zelf verantwoordelijk ben en de touwtjes in handen heb ervaar ik als de grootste verandering. Zeer positief en waardevol' Cijfer: 9

 

Klinkt goed? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek over een InCompany-training. Medewerkers kunnen zich ook individueel inschrijven voor een training met open inschrijving.

Wil je zelf vast aan de slag met het beter uit de verf laten komen van jouw team of medewerkers in jouw organisatie? Vraag dan hier ons gratis paper 'Hoe komt je team beter uit de verf?' aan en ontdek tien strategieën die gegarandeerd succes hebben.

Ontvang mijn gratis e-boek

'Drie stappen op weg naar werk waar je in je element bent'

E-book ipad cover; "Drie stappen op weg naar werk waar je in je element bent"

Meld je hier aan voor het gratis e-boek en ontvang automatisch Karianne's Tips en Inspiratie.

 
 
 

Jouw gegevens verstrek ik nooit aan anderen en je kunt je eenvoudig weer afmelden.

Facebook