Hoezo druk?!

Workshop voor ouders met jonge kinderen

Firma Klaar voor de Start en Reboottime geven samen de workshop 'Hoezo druk?' voor ouders met jonge kinderen die in de drukste periode van hun leven op zoek zijn naar balans en rust, maar tegelijkertijd naar persoonlijke groei en uitdaging.

Scannen0003

 

 

 

 

 

 

 

Hoe maak je slim gebruik van het beetje vrije ruimte dat er is? Hoe kun je gehoor geven aan de behoeften van je gezin én van je werk én aan je eigen wensen en verlangens?

We bieden werkvormen met een positief, luchtige inslag die energie geven en tot (h)erkenning leiden. We maken je bewust van de kleine stappen die je kunt zetten om je minder geleefd te voelen en je te ontwikkelen in een voor jou goede richting.

Zo behoud of hervind jij je persoonlijke balans. Dat is zowel voor jezelf, als voor jouw werk, werkgever en privé/familie-leven goed en gezond.

 Aan het eind van de workshop heb je antwoord op vragen als:

  • Wat speelt er precies?
  • Wat wil ik graag zo houden?
  • Waarin wil ik groeien of veranderen?
  • Hoe zorg ik daarvoor?
 
Eerdere deelnemers zeggen:
  • De workshop heeft mij praktische, makkelijk toepasbare tips gebracht
  • Goed dat er ook tijd was voor adempauze: rustig tempo, geen haast
  • Bijzonder hoe de sfeer vrij snel heel veilig was.
  • Heel erg leuk om andere mensen te ontmoeten en zo open durven te praten over een kwetsbaar onderwerp en tips uit te wisselen

 

Deze workshop maken we ook op maat voor andere doelgroepen en teams die zich minder druk willen voelen, terwijl ze het wel druk hebben.

 

Praktische info

Aanmelding voor de workshops met open inschrijving is op dit moment gesloten. Wel is het nog mogelijk om de workshop van een dagdeel InCompany te volgen. Bel met Karianne op 0653 815766 voor een oriënterend gesprek.

Karianne Schippers (Firma Klaar voor de Start) en Lydie van de Laar (Reboottime) zijn beiden ouder van jonge kinderen, ondernemer, trainer, coach, projectmanager, partner, vriendin, zus, dochter en meer, en zodoende ervaringsdeskundigen in het zoeken naar (en gelukkig vaak ook in het vinden van) balans, rust, persoonlijke groei en uitdaging.