Hoe kom ik beter uit de verf?

 

Op iedere werkvloer loopt er wel iemand rond die toevallig nèt uitblinkt als de baas kijkt. Of met een idee komt dat juichend ontvangen wordt in een vergadering, terwijl iemand anders hetzelfde bedoelde. Schijnbaar moeiteloos doorstroomt naar hogerop. De aardige collega die altijd precies op tijd binnen komt, als de leidinggevende er ook is. Irritant? Toeval? Of juist bewust?


Als organisatie heb je er baat bij als alle medewerkers goed uit de verf komen, als iedereen zichzelf vol vertrouwen durft te laten zien en er op die manier volop van alle aanwezige talenten wordt geprofiteerd. Maar hoe bereik je dat?

 

Tijdens de training 'Hoe kom ik beter uit de verf' laten Karianne Schippers en Gwen Teske de deelnemers in vier dagdelen ervaren hoe ze de krachtigste versie van zichzelf kunnen worden. Ze leren hoe je je invloed vergroot en hoe je meer voor elkaar krijgt door vol vertrouwen en met flair te werken aan je doelen.Portret Karianne Schippers en Gwen Teske samen
Ook ontdekken ze waarom je niet alles moet geloven wat je denkt, dat je linkerhersenhelft soms een leugenaar is en beleven ze hoe het is als je alles kunt bereiken wat je zou willen. Niet alleen onze talenten en vaardigheden zorgen voor succes, er is nog iets wat sterk meetelt: je mindset. Dat je niet altijd hoeft te geloven wat je denkt, is voor velen makkelijker gezegd dan gedaan. Maar jij bent degene die jouw realiteit creëert en het mooie is dat je dat zelf kunt aanleren!

 

Deze training is bedoeld voor iedereen die:
  • Zich meer gezien en gehoord wil voelen, zonder zichzelf te verliezen
  • Soms wakker ligt van kritiek of onzeker is over nieuw gekregen verantwoordelijkheden
  • Zijn of haar ideeën meer voor het voetlicht wil brengen en beter uit de verf wil komen
  • Meer invloed wil uitoefenen, zonder in trucjes te vervallen
 
Enkele reacties van vorige deelnemers
  • Het is een goede training die echt effect heeft, je voelt je er beter door. Cijfer: 8+
  • 'Ik durf nee te zeggen en te doen! Ik heb de stappen gezet naar waar ik naartoe wil.' Cijfer: 11
  • 'Waardevolle training, goed om stil te staan bij je eigen ontwikkeling en rolpatronen' Cijfer: 8
  • Ik twijfel minder en de wetenschap dat ik zelf verantwoordelijk ben en de touwtjes in handen heb ervaar ik als de grootste verandering. Zeer positief en waardevol' Cijfer: 9

 

Vragen? Neem dan contact op met Karianne via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Je kunt je individueel voor deze training inschrijven. Er is dan plek voor maximaal 12 deelnemers en de investering bedraagt € 400,- (inclusief BTW). De training vindt plaats op een nader te bepalen locatie in de omgeving van Amsterdam. Nieuwe data volgen binnenkort. 

 

Nieuw

Deze training kun je nu ook deels online volgen! We starten met een live workshop en daarna ontvang je zes weken lang informatie en opdrachten die er voor zorgen dat jij beter uit de verf komt, je meer gezien en gehoord voelt en met meer vertrouwen jouw doelen tegemoet treedt. De opdrachten doe je op een moment dat het jou uitkomt. We ontmoeten elkaar daarnaast nog twee maal online en dan kun je ervaringen delen en vragen voorleggen. Meer informatie lees je op de website www.beteruitdeverf.nl

Op vrijdag 10 mei van 9.30 - 13.00 uur vindt de workshop plaats in de omgeving van Amsterdam. Je investering bedraagt € 225,-

 

Agenda

Mei 2019: Workshop op 10 mei met aansluitend start van de 6-weekse online training inclusief 2 online bijeenkomsten. Aanmelden en betalen kan hier.
Data voor een nieuwe livetraining in het najaar van 2019 worden nog bekend. Heb je interesse? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om op de hoogte te blijven.

 

Ontvang mijn gratis e-boek

'Drie stappen op weg naar werk waar je in je element bent'

E-book ipad cover; "Drie stappen op weg naar werk waar je in je element bent"

Meld je hier aan voor het gratis e-boek en ontvang automatisch Karianne's Tips en Inspiratie.

 
 
 

Jouw gegevens verstrek ik nooit aan anderen en je kunt je eenvoudig weer afmelden.