1-op-1 coachprogramma

 

Stel, je wilt een andere kant op met je leven. Of met je werk. Of allebei. Maar waarheen? Je komt er alleen niet uit welke keuzes je moet maken en wat echt past bij jou. Je wilt beslissingen nemen met je hoofd én hart. Wat verstandig is om te doen weet je wel. Maar wat gaat nou ook goed voelen? Waar ben je écht op je plek? En hoe kom je daar?

Of je zit op zich wel op je plek, maar neemt die minder overtuigend in dan je zou willen. Je wil jouw ideeën veel meer voor het voetlicht brengen, meer zichtbaar zijn. Maar het ontbreekt je aan voldoende zelfvertrouwen, je twijfelt regelmatig aan jouw waarde. Terwijl je toch echt een hoop kennis en ervaring hebt.

In mijn 1-op-1 coachprogramma ga jij ontdekken wat jij echt nodig hebt om in je element te zijn en je goed en gelukkig te voelen. Niet af en toe, maar elke dag. In je werk én in je privéleven. Je kunt bij me terecht als je een veranderwens hebt in je loopbaan, je dagelijkse gewoonten, de manier waarop je je huidige werk doet, je persoonlijke ontwikkeling of je wisselwerking met anderen. Ik help je verhelderen waar je nu tegenaan loopt, verdiepen waarom dat zo is en waarom je dat anders wilt, en concrete stappen zetten op weg naar verandering.

Tijdens een gratis vrijblijvend intakegesprek kijken we of er een klik is en of ik de juiste persoon ben om jou te helpen. Het aantal gesprekken dat volgt is afhankelijk van je vraag en het beoogde doel.

 

Heb je interesse? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend coachconsult. Je kunt zelf een afspraak inplannen via deze link. Wil je graag op een andere dag of tijd afspreken dan er beschikbaar is, bel dan met Karianne via 0653 815766 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ontvang mijn gratis e-boek

'Drie stappen op weg naar werk waar je in je element bent'

E-book ipad cover; "Drie stappen op weg naar werk waar je in je element bent"

Meld je hier aan voor het gratis e-boek en ontvang automatisch Karianne's Tips en Inspiratie.

 
 
 

Jouw gegevens verstrek ik nooit aan anderen en je kunt je eenvoudig weer afmelden.

Facebook