Diensten

Bij Firma Klaar voor de Start zijn alle programma's erop gericht om jou helderheid, rust, focus en vertrouwen te geven. Je ontdekt wat je werkelijk wilt doen, waar je enorm veel voldoening van krijgt en wat voor jou de beste weg is om te bereiken wat je wilt bereiken.

Je kunt zowel individueel als in een groep aan de slag met het ontdekken van jouw nieuwe richting. We kijken altijd eerst waar je nu staat, wat je al wel weet en welke stappen er voor jou nodig zijn om werk te doen waar je helemaal op je plek bent. Alle antwoorden die je zoekt leven in jou, ik help je om ze te vinden. En om je gesterkt te voelen om tot actie over te gaan.

De basis leg je in de workshop 'Wat wil je nou?' Een ontdekkingstocht naar jouw verlangens, je beren op de weg en het gevoel dat je nastreeft met je werk.

Vervolgens kun je in het programma 'In je Element!' onderzoeken welk vuurtje van binnen bij jou brandt, waar je van gaat sprankelen en waartoe jij je geroepen voelt. En welk werk en in welke vorm daarbij past als een jas.

Tot slot kun je in het programma Hoe kom ik beter uit de verf? werken aan het worden van de krachtigste versie van jezelf en gaan realiseren wat je voor ogen hebt..

Welk programma je ook kiest, het uiteindelijke doel is altijd om glashelder te hebben waar je naartoe wilt, energie te hebben om stappen te zetten en op pad te gaan naar werk waar je op je plek bent. En zo jouw werk- en levensgeluk te vergroten.

Ontvang mijn gratis e-boek

'Drie stappen op weg naar werk waar je in je element bent'

E-book ipad cover; "Drie stappen op weg naar werk waar je in je element bent"

Meld je hier aan voor het gratis e-boek en ontvang automatisch Karianne's Tips en Inspiratie.

 
 
 

Jouw gegevens verstrek ik nooit aan anderen en je kunt je eenvoudig weer afmelden.