Workshops

Naast de langere programma's 'Hoe kom ik beter uit de verf?' en 'In je element' biedt Firma Klaar voor de Start ook korte workshops waarin één thema centraal staat. Deze workshops zijn goed te combineren met individuele coaching om het geleerde aan de praktijk te toetsen en daarin te groeien.

 

Rode draad in de workshops is het vinden en overtuigend innemen van jouw ideale werkplek Elke workshop duurt in principe een dagdeel maar kan uitgebreid worden naar een langer programma als verdieping gewenst is. Op dit moment bied ik de volgende workshops incompany aan:

 

Wat wil je nou? Een workshop om te ontdekken op welke plek binnen of buiten de organisatie je nog meer op z'n plek zou zijn.

 

De Wisselwerking. Een workshop waarin je ontdekt welke energie jij meebrengt in je gedrag en commucatie en wat de invloed daarvan is op de wisselwerking met anderen.

 

Hoezo Druk?! Een workshop voor iedereen die zich minder geleefd wil voelen en wil ontdekken hoe je minder druk ervaart terwijl het wel druk hebt.

 

Werkvormenworkshop. In deze workshop deel ik mijn meest beproefde werkvormen met andere trainers, coaches en docenten. Maar ook met leidinggevenden die regelmatig een vergadering leiden of medewerkers coachen en daar meer resultaat mee willen hebben.

 

Interesse in een van de workshops? Bel of mail dan met Karianne via 0653815766 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.