Over Karianne

 

In je element zijn. Dat geeft energie. Dat geldt als ik het zelf ben, in mijn werk als coach en trainer, en zeker ook als ik het bij anderen zie ontstaan. In 1994 begon ik na het afronden van mijn studie Communicatiewetenschap met veel enthousiasme als zelfstandig ondernemer, trainer en coach. Sindsdien geef ik mijn leven en werk vorm op een manier die past bij mijn verlangens, talenten, ambities en overtuigingen. En help ik anderen om hetzelfde te doen.

Ik heb ervaring opgedaan in projecten voor ‘De Parade’ , ‘Het Joods Historisch Museum’, Theaterwerkplaats Studio 5’, ‘De Zeister Kunststichting’, tientallen onderwijsinstellingen, bedrijven, verschillende trainingsbureaus en vele (aankomende) ZZP’ers.

 

Ik begeleid, adviseer en inspireer ondernemende mensen met veel motivatie en betrokkenheid. Ik vind het belangrijk dat meer mensen doen wat ze willen doen en geloof dat ze makkelijker in actie komen als ze hun doel precies voor ogen hebben. Ik weet uit ervaring dat mensen soms een steuntje in de rug nodig hebben om dit te bereiken.

Ik krijg zelf enorm veel energie en voldoening als ik met mijn werk een positieve bijdrage kan leveren aan het geluk, succes en zelfvertrouwen van anderen. In het dagelijks leven houd ik van dansen, de lente, de directheid van kinderen en collega’s die vrienden worden.

Ik hoor graag welke paden jij bewandelt hebt in je (werk)leven en laat je graag ontdekken waar en hoe je (nog) meer in je element zou zijn.

Ontvang mijn gratis e-boek

'Drie stappen op weg naar werk waar je in je element bent'

E-book ipad cover; "Drie stappen op weg naar werk waar je in je element bent"

Meld je hier aan voor het gratis e-boek en ontvang automatisch Karianne's Tips en Inspiratie.

 
 
 

Jouw gegevens verstrek ik nooit aan anderen en je kunt je eenvoudig weer afmelden.

Facebook