Over jou of jouw organisatie

Om te beginnen: de klanten van Firma Klaar voor de Start zijn stuk voor stuk mooie, leuke mensen en organisaties. Organisaties waar hard gewerkt wordt, maar ook hard wordt gezorgd. Voor klanten, maar zeker ook voor de medewerkers. En organisaties waar mensen de kans krijgen om in hun element te raken, te leren van fouten en zichzelf te ontwikkelen.

Omdat medewerkers waar goed voor gezorgd wordt en die met plezier naar het werk komen, net dat stapje extra zetten waardoor er mooie resultaten worden behaald.

En de deelnemers aan de programma’s? Die nemen zowel hun werk als zichzelf serieus. Ze genieten van het leven, zijn positief, hebben oog voor hun naasten en geven graag het beste van zichzelf.

Je komt bij me op persoonlijke titel of via je werkgever. Je verlangt naar werk dat bekenisvol is. Werk waar je je vol energie in wilt storten en waarin twee dingen samenkomen: wat je geweldig vindt om te doen en waar je goed in bent.

Je bent loyaal en geeft niet snel op. Dus ook werk dat niet meer volledig vervult, blijf je nog een tijd doen. Maar er komt een moment dat je gaat handelen, dat je het zat bent om stil te blijven staan. Bang dat je later spijt krijgt van wat je niet hebt gedaan.

Want je weet dat je weliswaar niet alles voor het zeggen hebt in het leven, maar een hoop ook wel. Als je zelf actie onderneemt en een eerste stap zet.

Stap. En vraag om te beginnen mijn gratis e-boek 'Drie stappen op weg naar werk waar je in je element bent' hier aan. En vraag je werkgever of je deel kunt nemen aan een open training of dat er een mogelijkheid is voor een training Incompany.

Ik kom graag langs voor een vrijblijvend gesprek met het management of de HR-afdeling van jouw organisatie. Ik ben bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0653 815677

Ontvang mijn gratis e-boek

'Drie stappen op weg naar werk waar je in je element bent'

E-book ipad cover; "Drie stappen op weg naar werk waar je in je element bent"

Meld je hier aan voor het gratis e-boek en ontvang automatisch Karianne's Tips en Inspiratie.

 
 
 

Jouw gegevens verstrek ik nooit aan anderen en je kunt je eenvoudig weer afmelden.

Facebook