Workshop Wat wil je nou?

En nou is het klaar! Denk jij dat weleens aan het eind van je werkdag? Je bent al een tijd op zoek naar verandering. Van werk of werkomgeving. Wat je doet geeft geen voldoening of heeft te weinig betekenis. Of althans, niet meer, voor jou. En toch kom je maar moeilijk in beweging. Je kunt wel een zetje gebruiken. En inspiratie, veel inspiratie.

Dan is deze inspiratieworkshop iets voor jou. Want ergens van binnen brandt een vuurtje. Maar welk precies en hoe wakker je dat aan? Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Welk werk past nou echt bij je verlangens en persoonlijke doelen? En hoe kom je los van alle beren die je op de weg ziet. Maar ook: wat maakt het soms toch zo lastig om te veranderen, zelfs al wil je het heel graag.

Allemaal vragen die we samen onderzoeken tijdens deze workshop. Ik deel daarin mijn kennis en ervaring over het vinden van betekenisvol werk en de stappen die je daarvoor moet zetten. En vertel hoe ikzelf en mijn klanten dat aangepakt hebben. Maar ook wat je tegen gaat komen bij het ontdekken van je gewenste plek en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. En je gaat herkenning vinden bij de andere deelnemers en elkaar aanmoedigen om stappen te zetten.

Na deze workshop ga je vol energie naar huis en met zin en vertrouwen om aan een ontdekkingstocht te beginnen. De ontdekkingstocht naar jouw ideale nieuwe werkplek en de weg daarnaar toe. En ga je jouw werkleven vorm geven op een manier waar jij gelukkig van wordt.

De volgende onderdelen staan concreet op het programma tijdens de workshop: wat voor werk heb je ooit met enorm veel plezier gedaan, welke signalen krijg je dat je nu niet (meer) op je plek bent in het werk, hoe wil jij je voelen door/op je werk, wat weet je (onbewust) over een geschikte nieuwe werkplek, welke vragen kun je stellen om daar meer helderheid over te krijgen, wat maakt het lastig om een stap te zetten en wat ga je tegenkomen als je dat toch doet en wat heb jij nodig om verder te komen?

 

Doel van de workshop is om er achter te komen hoe serieus jouw wens tot verandering is en welke eerste stappen je daarin zou kunnen zetten. Aan de workshop doen maximaal vier deelnemers mee, maar hij gaat ook door bij één deelnemer.

 

Je betaalt slechts € 25,- (inclusief BTW) voor de kosten van het materiaal en de koffie/thee. De workshop vindt plaats op mijn woon/werkadres in Amsterdam. Zet een eerste stap op weg naar werk waar jij je in je element voelt en doe mee!

 

Agenda workshops

 
Vrijdag 29 maart van 9.30 - 12.00. Aanmelden en betalen kan hier.
Woensdag 5 juni van 9.30 - 12.00. Aanmelden en betalen kan hier.
 
 

Alvast aan de slag gaan? Meld je dan hier aan voor het gratis e-boek 'Drie stappen op weg naar werk waar je in je element bent'.

 

Deze workshop geef ik ook InCompany. Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan maken we een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.