In je Element!

Je hebt een prima baan. Je doet waarvoor je bent opgeleid, je hebt leuke collega's en er zijn dagen dat je met een voldaan gevoel thuis komt. Je mag van geluk spreken. En toch knaagt er iets.

Niet sinds gisteren of vandaag, maar al langer. Misschien wel veel langer. Is dit echt wat je nog jaren wilt doen? Geeft wat je doet werkelijk vreugde en voldoening? Krijg je energie van je werk? Met andere woorden: zit je helemaal op je plek en doe je wat je doet voor de volle 100%?

Je twijfelt. Of eigenlijk is je antwoord: nee, maar wat dan? Of: nee, maar mag ik dat wel willen? Je hebt geen idee. En dus blijf je zitten waar je zit. En voel je je onrustig. Herkenbaar?

Dan is dit programma iets voor jou. En voor jouw organisatie. Want die is gebaat bij mensen die op hun plek zitten. Bij mensen die hun werk met liefde en energie doen. Firma Klaar voor de Start helpt 30+ professionals met het vinden van hun nieuwe plek. Of dat nou betekent dat je ander werk gaat doen, hetzelfde werk op een andere manier of totaal van richting veranderd. Het kan allemaal.

Maar wel altijd met één doel: werk doen dat past bij wie jij bent en waartoe jij je werkelijk gedreven voelt. Want alleen dan zullen onvermoede energie en talenten boven komen drijven.

In een groep met maximaal 6 deelnemers komen we vijf dagdelen bij elkaar. Je kijkt terug op je loopbaan, ontdekt de rode draad, ziet waarvan je gaat sprankelen en waartoe jij je geroepen voelt. En je ontdekt wat jou te doen staat, ook al voel je je er nu misschien nog niet helemaal klaar voor.

 Via opdrachten, schrijfoefeningen, onderzoek, stilte en uitwisseling vind je de antwoorden die in jou leven en wordt het vuurtje dat van binnen al brandt verder aangewakkerd. Je werkt vijf dagdelen in de groep en voert optioneel twee individuele gesprekken met mij.

Aan het eind van het programma weet jij waar je voor wilt gaan, waar je heel blij van wordt, wat je belangrijk vindt en waar je je werkleven aan wilt gaan weiden. Omdat je je ertoe geroepen voelt, het je aan het hart gaat, je het van nature al doet of er uit ervaring expert in bent geworden. Maar bovenal omdat je er gelukkig van zou worden.

Het programma leidt er soms toe dat deelnemers hun huidige werk anders in gaan vullen en soms maakt het de wens om ander werk te gaan doen helder. Maar altijd is het resultaat dat je werk gaat doen dat past bij jouw persoonlijke doelen. Dat je energie krijgt om te gaan voor wat je werkelijk wilt bereiken. En dat je komt waar je echt wilt zijn en zo meer succes behaalt voor jezelf én je organisatie.

Dit programma geef ik zowel incompany als via open inschrijving.

Interesse in een incompanytraining voor meerdere medewerkers? Dan maak ik graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0653 815766.

Interesse in het programma met open inschrijving?  Doe dan mee met de training die start op vrijdag  13 september 2019 (9.30 - 16.30), met vervolg op vrijdag 4 oktober (9.30 - 16.30) en vrijdag 11 oktober (9.30 - 12.30). Stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan maken we een afspraak voor een telefonisch vrijblijvend aanmeldgesprek. De investering voor dit programma is € 750,- zonder individuele coaching en € 950,- inclusief twee individuele coachgesprekken.

Wil je sneller aan de slag of werk je liever alleen? Je kunt dit programma ook doen in een individueel traject.

En wil je vast beginnen met het zetten van een eerste stap? Vraag dan mijn gratis ebook ‘Drie stappen op weg naar werk waar je in je element bent’ aan en ontvang vanzelf mijn blogs met inspiratie voor het vinden en met overtuiging innemen van jouw plek.