Hoe terug naar simpel nog best een klus is.

 

Wellicht weet je het nog. Een jaar geleden rond deze tijd woonde ik vanwege de verbouwing van mijn huis op mijn kantoor. En ontdekte ik dat wonen en werken op één plek me meer beviel dan ik gedacht had. Toch duurde het nog even voor ik de beslissing nam om dat weer definitief te gaan doen: terug naar simpel en overzichtelijk. Een week vakantie in een minihuisje gaf de doorslag. Ik ga terug naar een situatie die mij nu dient, die past bij dit moment in mijn leven. 

tuinhuisje2

En dus ben ik sinds de zomer druk bezig met opruimen, weggooien, verkopen, weggeven. Want mijn vaste kantoor heb ik opgezegd. Omdat ik er op dit moment meer last dan plezier van heb, meer gedoe dan gemak.

Meer en meer ben ik aan het trainen en coachen op locatie bij opdrachtgevers en mijn open trainingen vragen om een andere, meer natuurlijke omgeving. Maar mensenlief, het is een klus.

 

Wat je al niet verzamelt in de loop der jaren. Of misschien beter gezegd: wat je vergeet om weg te gooien. En ook al ben ik nog niet helemaal klaar, het voelt al zo veel lichter. En fijner.

En als je dan toch zo lekker bezig bent met fysiek opschonen, wordt er ook op andere plekken een hoop in gang gezet. En dus nam ik ook mijn bedrijf maar eens goed onder de loep. En ook daar was de conclusie: het was teveel. En stelde ik me vragen als waar word ik in mijn bedrijf het gelukkigst van, waar ben ik het meest in mijn element en wat zou ik met veel plezier veel vaker willen doen?

Vragen die hele duidelijke antwoorden opleverden en zo inspiratie gaven tot nog meer opruimen. Opruimen in mijn bedrijf wel te verstaan. En blijft er het volgende over: Ik help 30+ professionals om hun plek met meer overtuiging in te nemen of te ontdekken waar ze meer op hun plek zouden zijn. Omdat ik daar op mijn best ben, het meest in geloof en de meeste energie van krijg.

 En zo onderging ook mijn website een metamorfose. Minder aanbod, minder woorden, minder ruis. En meer passend bij mij vandaag de dag en bij de klanten die al heb. Én met een frisse, bijpassende vormgeving.

Zo voel ik me helemaal klaar voor 2018. Klaar om aan de slag te gaan met iedereen die zich ook wel eens afvraagt: Wat wil ik nou? Hoe kom ik beter uit de verf? Waar ben ik meer in mijn element? Of: Wat dient mij werkelijk en waar word ik nou écht gelukkig van?

Alvast een gezond en gelukkig 2018!


Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment

Ontvang mijn gratis e-boek

'Drie stappen op weg naar werk waar je in je element bent'

E-book ipad cover; "Drie stappen op weg naar werk waar je in je element bent"

Meld je hier aan voor het gratis e-boek en ontvang automatisch Karianne's Tips en Inspiratie.

 
 
 

Jouw gegevens verstrek ik nooit aan anderen en je kunt je eenvoudig weer afmelden.

Facebook